Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبر فوری ،شبنم طلوعی با بیان اینکه ایجاد قوانینی در خانواده برای تمام افراد خانواده ضروری و برای نوجوانان ضروری‌تر است، اظهار کرد: برای ایجاد قوانین در خانه نیازمندیم که والدگری از نوع والدگری مقتدرانه باشد تا در نهایت قوانین مورد پذیرش و اجرا درآیند.

این روانشناس ادامه داد: فراهم کردن تلفن همراه برای نوجوان جزو وظایف والدین محسوب نمی‌شود و با توجه به شرایط کنونی که آموزش فرزندان در بستر اینترنت انجام می‌شود والدین باید بدانند که آموزش حق فرزند است اما گوشی تلفن همراه حق فرزند نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فنون فرزند پروری افزود: در این فنون به والدین آموزش داده می‌شود که چگونه تا پیش از هفت سالگی فرزند خود را با مفهوم خودتنظیمی آشنا کنند. خودتنظیمی ویژگی است که اگر نوجوان آن را آموخته باشد در شرایط کنونی بسیار راهگشا است.

به گفته‌ طلوعی هرچند خرید گوشی تلفن همراه برای فرزندان جزو وظایف والدین نیست اما والدین می‌توانند در سنین نوجوانی برای فرزند خود تلفن همراه مجزا تهیه کنند. البته مسائلی مانند میزان استفاده فرزند از تلفن همراه، خرید بسته‌های اینترنتی، استفاده از بازی‌های تلفن همراه، گفتگو با دوستان از طریق تلفن همراه و... همگی جزو امتیازات تلفن همراه محسوب می‌شوند و نیازمند آموزش‌هایی به فرزندان است.

این روانشناس ادامه داد: فرزندان برای بدست آوردن این امتیازات باید مجموعه‌ای از مسئولیت‌های روزانه را انجام دهند بنابراین وظیفه والدین این است که قبل از خرید گوشی قوانینی را برای فرزند وضع کنند و به او تبیین کنند تا فرزند برای استفاده از امتیازات تلفن همراه به غیر از استفاده آموزشی از مسیولیت‌های خود غافل نشود.

وی معتقد است که اینگونه احساس مثبتی در نوجوان ایجاد می‌شود که موجب شکل گیری شخصیت و رشد بلوغ نوجوان می‌شود. بنابراین قبل از خرید گوشی والیدن باید با فرزندان خود گفتوگو داشته باشند و در میزان استفاده از گوشی تلفن همراه به توافق برسند، همچنین به او یادآوری کنند که اگر مسئولیت‌هایش را انجام ندهد پیامدهایی نظیر حذف استفاده غیر آموزشی از تلفن همراه در انتظارش خواهد بود.

طلوعی ارتباط دوسویه میان والدین و فرزندان را مهم دانست و گفت: داشتن ارتباط مثبت با فرزندان موجب می‌شود که اگر فرزند در فضای مجازی اتفاقی را تجربه کند این اتفاق را با والین بازگو کند، در این بین عدم سرزنش والدین، عدم نصیحت و عدم مقایسه نوجوان با هم‌سالان بسیار اهمیت دارد.

به گفته این روانشناس، استفاده بیش از اندازه از تلفن همراه، افزایش حساسیت نوجوان نسبت به گذشته، تاثیرات منفی بر اشتها و میزان خواب نوجوان، تغییرات خلقی مانند پرخاشگری، جویدن ناخن، مکیدن انگشت و مشغولیت دست با اعضا سر و صورت نظیر کندن موهای سر از جمله نشانه‌هایی است که نوجوان در فضای مجازی دچار مشکلی شده است.

وی در انتها اظهار کرد: اگر نوجوان برای تلفن همراه خود قفل گذاشته است و در صورت درخواست والدین برای داشتن تلفن همراه او دچار اضطراب و مقاومت می‌شود و یا تاریخچه تلفن همراه را پاک می‌کند و از طرفی بیشتر زمان‌ها تمایل به تنها بودن و دور از جمع خانواده دارد، می‌تواند از نشانه‌هایی باشد که نوجوان در فضای مجازی دچار مشکل شده است که والدین در صورت نیاز می‌توانند از کمک مشاورین و روانشناسان در این زمینه بهره ببرند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مشاوره روانشناسی فضای مجازی آسیب های اجتماعی والدین فضای مجازی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد، گفت: با تلاش ماموران کلانتری بانوان ۲ جیب بر دستگیر و ۱۰ فقره سرقت کشف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سرهنگ عبدالرضا خجسته در تشریح اجزئیات این پرونده در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: به دنبال گزارش جیب‌بری‌های سریالی در مراکز تجاری شلوغ شهر مشهد، ماموران کلانتری بانوان رسیدگی به پرونده را آغاز کردند.

وی افزود: ماموران دایره تجسس کلانتری بانوان با استفاده از تصاویر ضبط شده دوربین‌های مداربسته، مشخصات ظاهری سارقان را که یک زن و مرد جوان هستند بدست آورده و تحقیقات می‌دانی خود را برای دستگیر آن‌ها آغاز و با انجام تحقیقات میدانی مخفیگاه آن‌ها را در محدوده کوی‌امیر شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد تصریح کرد: تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از هماهنگی با مقام قضائی متهمان را در مخفیگاه‌شان دستگیر و در بازرسی از محل 8 دستگاه تلفن همراه و 10 عدد مموری مسروقه کشف کردند.

خجسته گفت: متهمان 35 و 39 ساله پس از انتقال به مقر انتظامی در همان بازجویی‌های اولیه توسط 5 مالباخته شناسایی و با استعلام سریال گوشی‌های مسروقه کشف شده نیز 8 مالباخته دیگر  نیز شناسایی شدند.

وی عنوان کرد: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به 13 فقره جیب بری تلفن همراه شهروندان در داخل فروشگاه‌ها و اتوبوس‌های شلوغ سطح شهر مشهد اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد از شهروندان خواست؛ موارد ذیل را در پیشگیری از سرقت جدی بگیرند و در مکان‌های شلوغ، مانند اتوبوس، مترو، مراکز خرید و پارک‌ها مراقب وجود نقد، گوشی تلفن همراه و سایر اموال با ارزش داخل جیب یا کیف خود باشند. پول، اسناد و اموال با ارزش خود را در جیب‌های مخفی لباس و جیب‌های زیپ دار قرار دهید و از قرار دادن آن‌ها در جیب‌های بیرونی لباس خودداری کنند همچنین وجوه نقد خود را در قسمت‌های پنهان کیف‌قرار دهند.

وی ادامه داد: از کیف‌های کمری یا کیف‌های زیپ دار برای حمل پول استفاده کنید و تمام پول خود را در یک جیب یا یک قسمت از کیف دستی قرار ندهید و در صورت به همراه داشتن کارت عابر بانک از نوشتن رمز در کنار آن خودداری کنید. هنگام سوار شدن در اتوبوس‌های و مینی بوس شهری، من کارت یا پول خود را از قبل آماده کنید تا مجبور به خارج کردن محتویات جیب یا کیف خود در میان از جمعیت نشوید. در معابر و وسایل نقلیه عمومی، کیف‌تان را طوری در کنار خود نگه دارید که در معرض دیدتان قرار داشته باشد. چنانچه احساس می‌کنید افرادی به صورت غیر عادی نزدیک به شما نشسته یا‌ایستاده‌اند، یا شما را هل می‌دهند یا تنه می‌زنند، هوشیارتر باشید و بیشتر مراقب کیف و محتویات جیبتان باشید و در محل‌های شلوغ، به جای گرفتن بند کیف، آن را طوری در دست بگیرید که کسی نتواند بدون این که متوجه شوید، از درون آن چیزی بردارد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند