Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی بابایی گفت: استراتژی دانشگاه فرهنگیان ودانشگاه شهید رجایی باید تربیت معلم لیسانس، فوق لیسانس و دکترا تا ده سال آینده باشد و به گونه ای بودجه ها را مدیریت کنیم که نسبت معلم به دانش آموز به بالاترین استانداردها برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر حاجی بابایی در سی وچهارمین اجلاس روسای آموزش وپرورش که به صورت مجازی وبا رهنمودهای مقام معظم رهبری امروز سه شنبه، ۱۱ شهریور به مدت دو روز شروع بکار کرد، گفت: رهنمودهای امروز  مقام معظم رهبری  نکته ای بود که ما  چندین سال، بعنوان قلب سند تحول بنیادین به آن تاکید داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس تاکید کرد، این که حضرت آقا فرمود، تنها راه بکار گیری نیروی انسانی در آموزش وپرورش، دانشگاه فرهنگیان است و ما جز از طریق دانشگاه فرهنگیان ودانشگاه شهید رجایی راه دیگری نداریم، در ماده ۶۳ برنامه ششم مصوب شده است و هرآنچه غیر از این عمل شده است،غیر قانونی است.   حاجی بابایی افزود، هر حرفی که در آموزش وپرورش قرار است، گفته شود، توسط معلم بیان می شود، وقتی معلم می خواهد وارد کلاس شود و مدیریت یک کلاس درس  را عهده دار گردد، باید همانطور که برای آموزش فرزند خود حساسیت داریم، به این مقوله هم نگاه کنیم.   وی یادآوری کرد، در جلسه فراکسیون فرهنگیان  که حدود دوهفته قبل، با حضور وزیر تشکیل شد، بر یک قرارداد مشترک به تفاهم رسیدیم که، هرچه معلم می خواهیم از دانشگاه فرهنگیان ودانشگاه شهید رجایی بگیریم.   رئیس فراکسیون فرهنگیان گفت،در این مقوله سه مولفه مورد نظر است، ساختمان، که با تفاهم استانداریها برای حل مشکل کوتاه مدت از ظرفیت های فضاهای استانی باید استفاده شود.   وی ادامه داد، مولفه دوم اساتید هستند، که هزاران معلم متخصص در آموزش وپرورش وجود دارند ،که در زمینه آموزش ویادگیری حرف برای گفتن دارند و درکنار آن از اساتید برجسته سایر دانشگاهها به صورت حق التدریس فراخوان شود.   حاجی بابایی سومین مولفه را، اعتبار و پول برشمرد و افزود،  با استفاده از ظرفیت های قانونی اعتبار لازم برای توسعه دانشگاه فرهنگیان مصوب خواهد شد ومعتقدیم در این زمینه باید تمام موانع  شناسایی و حذف شوند.   وی اظهار نمود، معلم را باید دانشگاه فرهنگیان تربیت کند، این رویکرد از جهت تخصصی شدن ،شیوه های یاددهی ویادگیری است، زیرا در هر دوره باید معلم متخصص آن دوره بکار گرفته شود.   رئیس فراکسیون فرهنگیان تاکید کرد، برای مثال باید به گونه ای برنامه ریزی شود، که در چندسال آینده در دوره ابتدایی فقط معلم متخصصی که برای این دوره تربیت شده است، به تدریس اشتغال داشته باشد.   وی گفت: استراتژی دانشگاه فرهنگیان ودانشگاه شهید رجایی باید تربیت معلم لیسانس، فوق لیسانس و دکترا تا ده سال آینده باشد و به گونه ای بودجه ها را مدیریت کنیم که نسبت معلم به دانش آموز به بالاترین استانداردها برسد.   حاجی بابایی با تشکر از معلمان با توجه به این که در سختترین شرایط شیوع بیماری کرونا، آموزش وپرورش دانش آموزان تعطیل نشد، گفت، نگاه هزینه ای به آموزش وپرورش باعث می شود، زاویه دید در تخصیص منابع مالی وانسانی به آموزش وپرورش محدود شود، در صورتی که آموزش وپرورش یک نهاد مولد است و نیروی انسانی کارآمد ومتعهد بزرگترین خروج آموزش وپرورش،متعالی وتمام ساحتی است.   وی تاکید کرد دراین زمینه مقام معظم رهبری بارها تاکید نموده اند، که در تخصیص منابع به آموزش وپرورش محدویتی قائل نشوید، زیرا منشاء تحول های حیات آفرین، دستگاه تعلیم وتربیت زنده وپویاست.   رئیس فراکسیون فرهنگیان گفت، اگر نگاه مولد به آموزش وپرورش گسترش یابد، خصوصی سازی در آموزش وپرورش متوقف خواهد شد، چرا که خصوصی سازی آموزش وپرورش ابهت وشان وجایگاه معلمان را نشانه گرفته است.   وی تاکید کرد، تمام فرمایشات امروز رهبری این حقیقت را به اذهان متبادر می کند، که معلم تنها کلید موفقیت آموزش وپرورش است و معلم خرید خدمت وقراردادی نمی توان، آموزش وپرورش متعالی و تمام ساحتی را انتظار داشت، چرا که وقتی کرامت معلم حفظ نشود، چگونه انتطار داریم، خروجی آموزش وپرورش انسانهایی کریم وبزرگ باشند.

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس فراکسیون فرهنگیان آموزش وپرورش آموزش وپرورش حاجی بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات

 رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در جریان برنامه پاسخگویی وزارت آموزش و پرورش به درخواست‌های مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در جمع خبرنگار در مورد هزینه‌های مدارس غیر دولتی و کیفیت تدریس در مدارس دولتی، گفت: سیاست ارتقا کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش‌آموزی، نوسازی مدارس در دستور کار قرار گرفته و در این موارد اولویت با مدارس دولتی است. وی افزود: ۱۹ هزار مشاور، مربی تربیت‌بدنی و مربی پرورشی در دستور جذب داریم و در این مورد هم اولویت با مدارس عادی دولتی است، بنابراین باید سطح کیفیت مدارس بالا رود. وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: با یک عقب‌ماندگی طولانی روبه‌رو هستیم که امیدواریم با سرعت بالا جبران شود، از خانواده‌ها تقاضا دارم برای رفع مشکلات مدارس پیش قدم باشند، زیرا مدیران مدارس به کمک آنها در انجمن اولیا و مربیان نیازمند هستند.

سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود

صحرایی ادامه داد: درباره هزینه مدارس غیردولتی باید بگویم که این هزینه توسط قانون تعیین می‌شود، زیرا آموزش و پرورش در این خصوص مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون معین شده این هزینه‌ها مشخص می‌شود و لذا آموزش و پرورش در این باره به طور جدی در کنار خانواده‌ها خواهد بود. وی افزود: امسال به موجب قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها به طور شفاف در آنجا ذکر خواهد شد و تمامی هزینه‌ها نیز از طریق همین سامانه گرفته خواهد شد. وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی، بیان کرد: لایحه پیش نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد، اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود، چنین سازوکاری طراحی شود. صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهر‌ها مراکز رفاهی وجود دارد تا بتوانند سفر کنند؛ تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان بورسی می‌شود

وزیر آموزش و پرورش درباره روند فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: صندوق در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند؛ همچنین قرار است شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند. وی تصریح کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا ۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است. صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان آنها دراین خصوص بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه بسیار مهم بوده که در دستور کار ما است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال نیز این تجربه را در اختیار داشته و به شیوه دقیق و صحیح‌تری این کار را انجام خواهیم داد.

۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: بیش از ۷۲ هزار و ۱۹ معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود ۲۰هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است که جذب می‌شوند؛ به عبارتی در صورتی که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند. صحرایی با بیان اینکه دیروز رییس جمهور در دیدار فرهنگیان و تجلیل از معلمان نمونه کشور یک جلسه اختصاصی برای دانشگاه فرهنگیان تشکیل دادند، گفت: رئیس جمهور در این جلسه حدود دو ساعت درباره دانشگاه فرهنگیان مطالبی را بیان کردند و مسئله فضای دانشگاه فرهنگیان تا حد زیادی حل شد. وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه مسئله مهم دانشگاه فرهنگیان کمک به اعتبارات آن است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ اعتبارات دانشگاه فرهنگیان جهش خوبی نسبت به گذشته کرده است، مسئله دیگر تامین نیروی انسانی برای دانشگاه فرهنگیان است که در سال جدید قریب به ۲۰۰۰ استاد و کارمند جدید به دانشگاه فرهنگیان ملحق خواهند شد که برخی استخدام جدید و برخی تبدیل وضعیت هستند.

tags # آزمون استخدامی سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود