Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حمیدرضا حاجی‌بابایی در سی و چهارمین اجلاس روسای آموزش و پرورش که به صورت مجازی و با رهنمود‌های مقام معظم رهبری امروز (سه شنبه، ۱۱ شهریور) به مدت دو روز شروع به کار کرد، گفت: رهنمود‌های امروز مقام معظم رهبری نکته‌ای بود که ما چندین سال، به عنوان قلب سند تحول بنیادین بر آن تاکید داشته‌ایم.

وی افزود: این که حضرت آقا فرمود: تنها راه به‌کارگیری نیروی انسانی در آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان است و ما جز از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی راه دیگری نداریم، در ماده ۶۳ برنامه ششم مصوب شده است و هرآنچه غیر از این عمل شدهاست، غیر قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاجی بابایی ادامه داد: هر حرفی که در آموزش و پرورش قرار است گفته شود توسط معلم بیان می‌شود، وقتی معلم می‌خواهد وارد کلاس شود و مدیریت یک کلاس درس را عهده دار شود، باید همانطور که برای آموزش فرزند خود حساسیت داریم، به این مقوله هم نگاه کنیم.

وی یادآور شد: در جلسه فراکسیون فرهنگیان که حدود دو هفته قبل، با حضور وزیر تشکیل شد، بر یک قرارداد مشترک به تفاهم رسیدیم که هرچه معلم می‌خواهیم از دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی بگیریم. در این مقوله سه مولفه مورد نظر است، ساختمان، که باتفاهم استانداری‌ها برای حل مشکل کوتاه‌مدت از ظرفیت‌های فضا‌های استانی باید استفاده شود.

نماینده مردم همدان در مجلس ادامه داد: مولفه دوم اساتید هستند، که هزاران معلم متخصص در آموزش و پرورش وجود دارند که در زمینه آموزش و یادگیری حرف برای گفتن دارند و در کنار آن از اساتید برجسته سایر دانشگاه‌ها به صورت حق‌التدریس فراخوان شود. سومین مولفه اعتبار و پول است، با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، اعتبار لازم برای توسعه دانشگاه فرهنگیان مصوب خواهد شد و در این زمینه باید تمام موانع شناسایی و حذف شوند.

رئیس فراکسیون فرهنگیان خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان باید معلم را تربیت کند، این رویکرد از جهت تخصصی شدن، شیوه‌های یاددهی و یادگیری است، زیرا در هر دوره باید معلم متخصص آن دوره بکار گرفته شود. برای مثال باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که در چند سال آینده در دوره ابتدایی فقط معلم متخصصی که برای این دوره تربیت شده است، به تدریس اشتغال داشته باشد.

وی اضافه کرد: استراتژی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی باید تربیت معلم لیسانس، فوق‌لیسانس و دکترا تا ده سال آینده باشد و به گونه‌ای بودجه‌ها را مدیریت کنیم که نسبت معلم به دانش‌آموز به بالاترین استاندارد‌ها برسد.

حاجی بابایی با تشکر از معلمان با توجه به این که در سخت‌ترین شرایط شیوع بیماری کرونا، آموزش و پرورش دانش‌آموزان تعطیل نشد، گفت: نگاه هزینه‌ای به آموزش و پرورش باعث می‌شود، زاویه دید در تخصیص منابع مالی و انسانی به آموزش و پرورش محدود شود، در صورتی که آموزش و پرورش یک نهاد مولد است و نیروی انسانی کارآمد و متعهد بزرگترین خروجی آموزش و پرورش متعالی و تمام ساحتی است.

نماینده مردم همدان در مجلس تاکید کرد: در این زمینه مقام معظم رهبری بار‌ها تاکید کرده‌اند که در تخصیص منابع به آموزش و پرورش محدویتی قائل نشوید، زیرا منشاء تحول‌های حیات‌آفرین، دستگاه تعلیم و تربیت زنده و پویاست. اگر نگاه مولد به آموزش و پرورش گسترش یابد، خصوصی سازی در آموزش و پرورش متوقف خواهد شد، چرا که خصوصی سازی آموزش و پرورش ابهت و شأن و جایگاه معلمان را نشانه گرفته است.

رئیس فراکسیون فرهنگیان در پایان گفت: تمام فرمایشات امروز رهبری این حقیقت را به اذهان متبادر می‌کند که معلم تنها کلید موفقیت آموزش و پرورش است و با معلم خرید خدمت و قراردادی نمی‌توان آموزش و پرورش متعالی و تمام ساحتی را انتظار داشت چرا که وقتی کرامت معلم حفظ نشود، چگونه انتطار داریم، خروجی آموزش و پرورش انسان‌هایی کریم و بزرگ باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی حاجی بابایی نماینده مجلس پارسی خبر فراکسیون فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۴۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم

امیر حسین بانکی پور، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه معلم در ادبیات دینی ما عالی‌ترین درجه است، اظهار کرد: پیامبر فرموده اند: به معلمی مبعوث شده ام، یعنی در بین آنچه که امروز به عنوان این همه شغل مطرح است پیامبر معلمی را به عنوان شغل خود بیان می‌کنند و حتی خداوند هم در قرآن کریم خود را معلم انسان توصیف کرده است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

وی افزود: جایگاه معلمی در فرهنگ دینی جایگاه مرتفع انبیای الهی، اولیای الهی و جایگاه مقدس‌ترین انسان‌ها در جامعه بوده است، معلمی پیش از آنکه شغل باشد به عنوان جایگاه بزرگ اجتماعی به حساب می‌آید.

بانکی پور تصریح کرد: افرادی باید به سمت معلمی روند که عاشق این جایگاه باشند، یعنی معلمی قبل از اینکه حرفه باشد عشق است و کسانی معلم موفق هستند که جنبه عاشقانه را نسبت به این جایگاه داشته باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: شیرین‌ترین لحظات عمر بنده معلمی بوده است و به هیچ عنوان آن را با شغل دیگری جا به جا نمی‌کنم، معلم بزرگ سیر زندگی و نقطه عطف زندگی انسان را متحول می‌کند و بینش انسان را شکل می‌دهد و نقش تربیتی اساسی در زندگی دارد و دانش‌های علم را به زندگی انسان منتقل می‌کند، مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت و منزلت جایگاه معلمی در اجتماع است و زمانی حفظ می‌شود که معلمان از نظر مادی تامین شوند و هم جایگاهشان حفظ شود، بنده مرحوم حضرت امام را به عنوان بهترین و بزرگترین معلمم یاد می‌کنم.

بانکی پور گفت: گاهی برخی از رفتار‌های عملی و عینی معلمان در زندگی انسان‌ها تاثیر گذار است، مثلا افرادی بودند که در گذشته در مقابل استاد و معلم بی ادبی می‌کردند، اما معلمان در مقابل اهانت آنها رفتار خوبی از خود به نمایش می‌گذاشتند که با وجود گذشت ۳۰ تا ۴۰ سال از آن رفتار‌ها ما آن را به عنوان الگو در زندگی خود پیاده سازی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه جایگاه معلم در گذشته دارای حرفه قدسی بود و ارزش گذاری بیش از وضعیت فعلی را شاهد بودیم؛ تاکید کرد: هم اکنون جایگاه معلمی در کشور افت کرده است و در درجه اول باید مسئولان کشور نگاهشان را در برنامه ریزی‌های بودجه تغییر دهند، متاسفانه شاهد افت این جایگاه هستیم.


نماینده مجلس اضافه کرد: سهم این جایگاه باید حفظ و ثبات در آموزش و پرورش تقویت شود. ثبات در آموزش و پرورش در کشور ما طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته متوسط کمتر از ۲ سال بوده است، حفظ ثبات آموزش و پرورش در مدیریت کلان و ثبات برنامه ریزی می‌تواند در این قضیه نقش داشته باشد.

بانکی پور گفت: از زبان خیلی بزرگان شنیدم که اگر آنها را رها کنیم و بخواهند جایگاهی برای خودشان انتخاب کنند، بهترین جایگاه را معلمی می‌دانند که با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست و امیدوارم که قدر جایگاه خود را بدانند.

وی اضافه کرد: روایت داریم که حضرت علی به پیامبر اکرم فرموده اند اگر یک نفر به دست تو تربیت شود از آنچه که خورشید بر او می‌تابد ارزشش بیشتر است.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود