Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی اموزش و پرورش با انتقاد از کنکور محوری در نظام آموزشی بر تقویت مهارت‌های اجتماعی و مسائل شهروندی تاکید کرد.

ایران آنلاین / مراسم تجلیل از برگزیدگان کشوری هفتمین جشنواره تجارب برتر تربیتی و چهارمین جشنواره الگوی برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی با حضور علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی اموزش و پرورش و جمعی از مسئولان مربوطه صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم کاظمی نیروی انسانی را یکی از مهمترین موفقیت در حوزه پرورشی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: سال‌ها است که در آموزش و پرورش متاسفانه رویکرد انفعالی در این حوزه شاهد هستیم و این چالش در حال تبدیل شدن به یک بحران است که باید برای آن فکری کنیم.

وی ادامه داد: اتفاقات متعددی در فضای آموزش و پرورش در حوزه منابع انسانی و روش‌های انجام کارها قابل نقد است چرا که همچنان این نظام با روش قدیمی اداره می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: باید ساختار قدیمی آموزش و پرورش را به هم بریزیم تا صرفا دانش‌آموزان محصور در کلاس درس نباشند و بر مسائل پرورشی و فرهنگی توجه بیشتری داشته باشند.

کاظمی با اشاره به اینکه اکنون درس تفکر و سبک زندگی  با رویکرد دانش‌‌اندوزی اداره می‌شود اظهار کرد: با این روش  اهداف در نظر گرفته برای نظام آموزشی و به ویژه  این درس به نتیجه نمی‌رسد و باید دانش‌آموزان را به سمت رویکردهای مهارت‌آموزی سوق دهیم.

دروازه ورود منابع انسانی به حوزه پرورشی را باز کنیم
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: باید دروازه ورود منابع انسانی را به حوزه پرورشی باز کنیم و گسست‌های موجود در نظام آموزشی و به ویژه مسائل فرهنگی و پرورشی را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: اکنون تنها مسئول در حوزه برنامه های فرهنگی و تربیتی را در مدرسه مربی تربیتی می‌دانیم در حالی مسائل پرورشی نیازمند همکاری سایر بخش‌های مدرسه است.

کاظمی تاکید کرد: وزیر آموزش و پرورش حمایت جدی از برنامه‌های پرورشی دارد و با پشتیبانی مادی و معنوی یکی از مهمترین برنامه‌ها ایجاد  کارگروه احیای معاونت در سطح وزارتخانه با حضور معاونان و مسئولان مربوطه است.

ارتقای منزلت معلمان با صحبت کردن محقق نمی شود
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش بیان کرد: ارتقای منزلت و معیشت معلمان صرفا با صحبت‌ کردن به دست نمی‌آید و باید توانمندی‌های معلمان با برنامه‌ریزی اصولی مورد توجه قرار بگیرد.

کاظمی با اشاره به اینکه فیلم رشد یکی از مواردی است که برای دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته است گفت: این جشنواره به تقویت مسائل فرهنگی و پرورشی توجه ویژه‌ای دارد و به دلیل آنکه مخاطب اصلی آن دانش‌آموزان هستند باید در مدارس نسبت به اجرای  این موضوع برنامه‌ریزی کنیم.

رتبه خوب داشتن در کنکور نشانه موفقیت نیست
وی مهمترین مانع در برنامه‌های تربیتی و فرهنگی را «کنکور» دانست و تصریح کرد: در سند تحول بنیادین به دنبال تربیت دانش‌آموزی تسلط بر مهارت‌های زندگی هستیم اما کنکور اجازه چنین تربیتی را به ما نمی دهد در حالی که امروز بیش از نیاز به دانشمند به شهروندان خوب در خانه‌های خود نیاز داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و گسست‌های فرهنگی ناشی از غفلت از نظام تعلیم و تربیتی است که امیدواریم با توجه ویژه به این موضوع توسعه پایدار را هر چه زودتر به نتیجه برسد.

کاظمی گفت: دانش‌آموزان در شرایط فعلی بزرگترین هدف خود را از همان روزهای اول ورود به مدرسه رسیدن به بهترین نتیجه در کنکور در نظر می گیرند و به اصطلاح آن را موفقیت تلقی می‌کنند در حالی که رتبه خوب داشتن در کنکور نشانه موفقیت نیست.

وی بیان کرد: صنعت و تکنولوژی ما را به توسعه نمی‌رساند مگر انکه در کنار پیشرفت این موضوعات به پیشرفت نظام تعلیم و تربیت با تمرکز بر تمام ساحت‌های تربیتی اهتمام بورزیم.

فیزیک و شیمی جایگزین دروس تربیتی شده است
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در حاشیه مراسم و در جمع خبرنگاران درباره توجه به درس تفکر و سبک زندگی گفت: این درس بیشتر جنبه عملیاتی دارد و باید دانش‌آموزان را در قالب مهارت‌های ده‌گانه موجود در نظام پرورشی تقویت کنیم بر همین اساس الگوهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی را مورد توجه قرار دادیم.

وی ادامه داد: با چنین برنامه‌ریزی‌هایی که سعی داریم به سطح قابل قبول اهداف تعیین شده این درس برسانیم.

کاظمی درباره نگاه تخصصی نداشتن به این درس در مدارس کشور اظهار کرد: اشکال نظام آموزشی این است که در مدارس صرفا به دروس کنکوری توجه‌ ویژه‌ای می‌شود و فیزیک و شیمی بر سایر دروس همچون تفکر و سبک زندگی ارجحیت دارد./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...

به گزارش همشهری آنلاین، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است، گفت: این طرح تصویب می‌شود زیرا سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه موافق هستند.

فرهادی ادامه داد: با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود، گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

واریز ۳ مطالبه مالی معلمان تا پایان اردیبهشت تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند/ رتبه‌بندی به شرط بارگذاری مدارک

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است، اظهار کرد: ۲ سال از آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود. اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود. معلمان بدو ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می‌شوند، مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی‌توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌ و پرورش کسری مزمن معلم دارد، افزود: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود ۳ برابر این تعداد است که ۲ برابر باقیمانده (کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می‌گیرد.

۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی/ تلاش می‌کنیم بخش‌ زیادی را نگه داریم

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره‌آمیز می‌شود، گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌ و پرورش می‌شوند و برای سال آینده هم ماده ۲۸ها وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند، افزود: تلاش می‌کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می‌توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

کد خبر 848586 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان حقوق و دستمزد خبر مهم استخدام رتبه‌بندی معلمان

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • نخبگان موفقیت خود را مدیون معلمان هستند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد